Visites Familiars al Castell de Ribes 2021

Visites Familiars al Castell de Ribes 2021

Ver entradas
Visites Familiars al Castell de Ribes 2021

Visites Familiars al Castell de Ribes 2021

Castell de Ribes. Plaça del Castell, S/N, 08810 Sant Pere de Ribes. Ver mapa

Elige fecha

Elige hora

Descripción

El Castell de Ribes, documentat des del segle X, ha estat testimoni de l’evolució històrica del municipi i les visites al Castell expliquen aquest procés fins als nostres dies.

Amb la seva museïtzació, els visitants poden conèixer i aprofundir en diferents aspectes rellevants d’aquesta història. Imatges, audiovisuals, maquetes o elements sonors, ens acompanyen pels espais originals del castell per descobrir no només la significació històrica d’aquesta edificació, estretament lligada al territori, sinó també del paisatge i de la transformació de Sant Pere de Ribes. La visita fa un recorregut per la geologia, la fauna i flora del territori i també per la història del castell en la que es descobreix, entre altres històries, que en l’època medieval va tenir un senyor trobador i que, en el segle XX, va ser la residència del ballarí, coreògraf i estudiós de les castanyoles, José de Udaeta.

Es tracta d'una visita centrada en infants entre 5 i 12 anys aproximadament, en la que descobriran els secrets del Castell de Ribes a través d'un mapa i un joc de pistes. Per a visites per adults o amb infants menors de 5 anys preguem us dirigiu a la sessió general. 

Gratuït infants de 0 a 4 anys (Aquests últims no hauran de fer reserva prèvia de l'entrada).

Organitza: Servei de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

En este caso el promotor no ha especificado la política de acceso a menores, si tienes cualquier duda te animamos a que te pongas en contacto directamente con él.

5 Opiniones Ver opiniones

Opinión verificadaAsistió el 20/08/2021
Castell de Ribes
Visita Amena i molt interessant.
Roser
21/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 15/08/2021
Genial,
Fantástico lugar para conocer, cerquita de casa. La guía fue un encanto y nuestro peque se lo pasó super bien y aprendió la historia del castillo. Le encantó.
Susana
16/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 13/08/2021
Interessant per nens i adults
Un lloc interessant i una visita per nens molt ben feta.
Ramon
15/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 8/08/2021
Molt xula!
Ens ha encantat! Gràcies Júlia per la visita!
Marina
9/08/2021
Opinión verificadaAsistió el 1/08/2021
Didáctico y entretenido
Muy buen trato y atención. Una visita amena para los peques donde todos aprendimos de una forma divertida. Estuvieron todo el rato motivados. Gracias!!
Mireia
2/08/2021

¡Compartir!

Organizado por

Castell de Ribes

Ver detalles